Ohali İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Ohali İlkokulu olarak Atatürk İlke ve Devrimleri’ne bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen , yeteneklerini ön plana çıkaran , bilgili saygılı yenilikçi özgüveni gelişmiş 21.yy. değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyleri yetiştirmek için varız.

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenler Akçakale ilçesinden okula servis ile gidip gelmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Akçakale Okullar Arası Bilgi Yarışması Bölge Birincisi 4//A
Sportif Etkinlikler: Sınıflararası Futbol Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ohaliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - OHALİ MAH. OHALİ KÜME EVLERİ OHALI ILK OKULU BLOK NO 338 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Kütüphane Kitap Sayısı :1071
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM. İlkokul öğlen eğitime başlamaktadır. OKULUMUZDA TAŞIMALI EĞİTİM YOKTUR.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ OHALİ KÖYÜNDEN GELMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - Köy yaklaşık nüfusu 1700,öğrenci sayısı 271´dir.

Ulaşım Öğretmenler Akçakale ilçesinden okula servis ile gidip gelmektedir.Lojman kullanılmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 90 km,ilçe merkezine 37 km uzaklıktadır.